Pagina's

maandag 20 augustus 2012

Zou je ze niet!?

Van de week blogde ik over mijn eerste wildbrei experiment in Frankrijk. Grappig om te doen en toch een soort van kunstuiting, vinden jullie niet?
Ik had inmiddels ook andere wildbreiprojecten bij mij in de buurt gespot. Afgelopen weekend had ik die vastgelegd met mijn telefoon. Nu lukte het met geen mogelijkheid om die foto's van mijn telefoon op de computer te krijgen. Manlief heeft zich er helemaal in vastgebeten, helaas zonder resultaat. Geen nood dan nog een keer met een echt fototoestel, zou je denken.

Nou mooi niet. Het project in de winkelstraat was afgelopen weekend door vandalen in de fik gestoken en weg wildbreipaaltje, vandaag restte nog een zielig zwart hoopje. Zou je ze niet?! Ik kan daar niet tegen. Ze hadden daarvoor al een ander object af laten branden en nu dan deze. Blijf gewoon met je vingers van andermans spullen af!

Manlief heeft vervolgens verder gekloven aan het probleem van de telefoonfoto's en vele uren later is het dan toch gelukt om de foto op de computer te toveren. Drie werf hoera!

Het afgebrande paaltje. Hier is het al enigszins toegetakeld.
De andere projecten zijn de havenkade waar al eens foto's van op haak maar aan hebben gestaan en een privé-project ergens in een woonwijk.

Privé-project ergens in een woonwijk.

Mijn eigen (demontabele) project hangt nu aan onze regenpijp in de voortuin.

3 opmerkingen:

 1. Oeh daar kan ik ook niet blij van worden! :-(
  Maar... Mooi hoor wildbreien :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat jammer zeg :-(
  Zag vandaag in mijn stad (Nijmegen) ook een prachtig wildbrei project. Wordt ik echt vrolijk van :-)
  maar snel eens met de camera weer langs!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo leuk laat ze er afblijven met hun fikken!!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Groetjes Sandra