Pagina's

dinsdag 23 april 2013

Prins Pompom en zijn prinses

Enigszins tot mijn schrik zie ik dat ik alweer langer geleden een berichtje had geplaatst, dan ik dacht. De tijd vliegt echt voorbij. Niet dat ik al die tijd niets heb gedaan. In tegendeel, maar lang niet alles was op het creatieve vlak. Wat ik wel heb gedaan is onze logeerknuffel Pompom in een koninklijk jasje steken.


Dat heb ik gedaan op mijn heerlijke nieuwe naaimachine. Onze snoezepoes vond dat ze daar een oogje bij in het zeil moest houden maar door het geschud van de naaimachine viel ze langzaamaan in slaap.

Willem Alexander heeft zijn Maxima en daarom kon onze Pompom niet achterblijven en dus heeft hij zijn eigen prinses in een hip roze jurkje. Aan een passend kroontje wordt nog gewerkt maar doordat het patroon niet helemaal lijkt te kloppen is het kroontje inmiddels al voor de zoveelste keer op de pennen gezet (nou ja haaknaald). Het zou ook nog mijn onkunde kunnen zijn, hoor.

Ik heb een knuffel uit een hele oude knippie omgebouwd tot
een soort vrouwtjes  Pompom. De jurk is eigen verzinsel.

Hier is Pompom in zijn huldigingskleding. Hij krijgt geen kroon
want in Nederland wordt een koning niet gekroond.


En dit zijn ze samen. Is het geen schattig stel? Pompom is helemaal in zijn nopjes met het gezelschap van zijn prinses. Morgen moet het stel nog even meespelen in het sprookje "de prinses op de erwt". Heerlijk ik kan me helemaal uitleven. Vrijdag is het dan natuurlijk nog een belangrijke dag voor onze prins Pompom want dan heeft hij de supervisie over onze Koningsspelen. Want bewegen is gezond!Ik vind het een heel leuk en aanstekelijk liedje.4 opmerkingen:

 1. Wat een lief stelletje!
  Daar zitten heel wat uurtjes arbeid in!

  Veel liefs, Juliëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. owwww wat enorm lief en mooi zeg ♥

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ontzettend leuk!! en het kroontje hierboven ook ;-)
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Groetjes Sandra