Pagina's

maandag 17 december 2012

Kerststukjes

Zo even niet zo veel online geweest. Ik ben namelijk flink gegrepen door een verkoudheidsvirus. Vorige week maandag heb ik heerlijk een dagje geweekt en gedobberd in de Zwaluwhoeve (met ongeveer de rest van Nederland, we moesten in de rij staan voor de sauna!) en twee dagen later liep ik al te sniffen en te snotteren. Nou schijnt het niet zo te zijn dat het een, een gevolg is van het ander maar het is wel heel toevallig dat het een het ander direct heeft opgevolgd.
Enfin ondanks mijn duffe hoofd toch de kerstboom en alle andere sfeerverhogers met de kinderen uitgestald. Mijn kerststal, die ik in mijn vorige blog al liet zien, stond al op het puntje van de kast maar heeft nu helemaal het veld moeten ruimen. Op een onbewaakt moment heeft mijn lieve vriendje de koningen zo ongeveer bij Jozef op schoot gezet omdat hij anders de godenzonen van Ajax niet kon zien...! Toen leek het mij verstandiger om volgend jaar toch te gaan voor een echte kerststal en de hele mikmak dit jaar maar even op zolder te stallen.

Gisteren ben ik met de oudste en mijn schoonfamiliemeiden, de jaarlijk terugkerende traditie, kerststukjes gaan maken bij Christa Snoek. Dit is altijd erg gezellig. Hier is het resultaat.

Van mij.

van de oudste

Mijn kerstpoppen bij hun eigen boom.
Het kerstboompje van mijn kerstpoppen had ik aangeschaft voor een prentenboekprojectje voor mijn werk maar daarover later meer. Ze zitten wel gezellig zo.

Groetjes Sandra

5 opmerkingen:

 1. he wat vervelend dat die virus je te pakken had zeg :-(
  mooi stukje heb je gemaakt
  enne ik vind je kerstpoppen prachtig

  hihi geven en nemen lees ik wel...hier hangt ook zo'n kop van ajax in de kamer...1 meer niet
  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kerststukken zeg en gelukkig is je virus voor de kerst verdwenen. Wat zijn je popjes leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellig bij jou! Ik ben ook al drie weken verkouden, het hoesten is wel minder, maar gaat maar niet weg! Ach ja... Fijne dag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kerst bloemstukken en leuk dat de kinderen ook voor een gezellige sfeer zorgen. Liefs, Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Verkouden, bah, wat vervelend!
  Marcel was ook al ziek van de week.
  De kerststukjes zijn prachtig geworden!!

  Veel liefs Juliëtte

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Groetjes Sandra