woensdag 11 juni 2014

Wie durft?......

Wie wordt de nieuwe poppenmoeder van deze schat?


"Goedemorgen Julia."

Zo nu en dan probeer ik wat uit. Julia is een samenraapsel van allerlei popjes die ik in de afgelopen tijd gemaakt heb. Ze heeft een lijfje dat voor een deel een zacht is en ze heeft geen echte benen. Ze kan dus niet staan maar wel goed zitten. Ze is ongeveer 25 cm groot.

zonder kleertjes


Omdat ik echt niet alles zelf kan houden, ben ik op zoek naar een lieve poppenmoeder. Laat een linkje achter als je denkt dat je dat bent. Reageren kan tot 28 juni.

Fijne week.

groetjes Sandra

15 opmerkingen:

 1. Och Sandra wat is dit een schatje, Ik zou het super vinden als ze bij ons komt. (ik heb mijn pop Johan al naar haar zien lonken)
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O, wat een mooi meisje!
  Ik ben heel lief, dat weet je toch,; ik dacht ook wel een goede moeder te zijn (al wordt wel eens die stelling flink verworpen) en vroeger was ik zelfs een zeer toegewijde poppenmoeder van 100 ( ja, echt) poppenkinderen, maar of ik zo'n poppenkind nu ook zo veel aandacht kan geven, betwijfel ik ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lief popje. Ik vind dat ze thuishoort bij een klein meisje en die heb ik niet. Laat haar dus graag naar iemand anders gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lief popje voor een klein meisje. Hoop dat ze een fijn plekje gaat vinden. Erg knap van je dat je afscheid van haar kunt nemen.

  Groeten van Juffrouw Mier

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een ontzettende lieverd. Ze verdient een echte live moeder. Ik ben de gelukkige moeder van twee Hollandse knapen, maar weet zeker dat een poppendochter hier goed zou kunnen wonen. Vroeger speelde ik altijd met poppen tot aan de brugklas zelfs. Dus aan poppenliefde zal het niet ontbreken. Lieve groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik wil zelf zo graag es zo'n pop maken voor de kleinkinderen, maar ja nog ff geen tijd ik kan wel bij jou in de leer zie ik wel schattig is ze. Mijn complimenten!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een mooi popje. Ik zou het ook leuk vinden als zij een lieve poppenmoeder zou krijgen. Helaas ben ik dat zelf niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je dat mooi gedaan. Maar je kent mijn blog hé, hier staan ook al heel wat popjes. Hopelijk vind je voor je schatje een leuke thuis.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige poppendame heb je gemaakt!
  Ik durf! Een goede reden om mooie kleertjes voor haar te haken. Nog nooit gedaan (wel voor Finnegan, mijn muizenkind, maar da's een ander verhaal), maar als het goed lukt, zou ik wel een koffertje vol kunnen haken...
  Maar het zou kunnen zijn dat ik dan maar tijdelijk poppenmoeder van Julia zou zijn. Wij hebben namelijk twee lieve petekinderen, waarvan vooral de jongste helemaal poppengek is. Als blijkt dat Julia en zij een klik hebben, zou ik het poppenmoederschap overdragen (maar wel een oogje in het zeil houden natuurlijk!)
  Lieve groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wat een lieverd! Ik heb hier een 10-jarige die een enorm goede poppenmoeder is! Ze krijgen allemaal een naam en paspoort en worden reuze goed verzorgd! Bij ons is ze dus welkom :) Lief dat je haar weggeeft!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Voor deze lieve schat wil ik best wel zorgen, hier bij de andere popjes zal ze met open armen ontvangen worden denk ik! En dan kunnen we voor haar ook meteen een plekje voorzien in de picknicktent die ik ga maken:-)
  Maar er zullen meer dan genoeg kandidaten zijn voor deze lieverd denk ik...
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ze is schattig, en ze komt vast wel ergens goed terecht,
  fijn weekend, marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Sandra, ik hoef niet perse de pop maar ben heel erg op zoek naar een pakketje van zo,'n pop met een goede beschrijving er bij. Ik wil zo iets graag meenemen op vakantie . Omdat ik heb begrepen dat het maken van zo,'n pop grotendeels handwerk is. En ik het heel leuk vind om wat te doen in de vakantie. Weet jij waar ik zoiets kan vinden of kan jij het voor me maken ? Tegen betaling uiteraard.
  Wil je me even terug mailen? Alvast heel erg bedankt
  Groetjes Petra Doorneveld ( Keetje Knutsel)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik kwam nog eens naar Julia kijken hihihi! Maar je bent er volgens mij nog niet uit?
  Niemand die het gek vindt als je Julia zelf wilt houden. Veel succes en wijsheid!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Groetjes Sandra