donderdag 5 januari 2017

Klaar!

Eindelijk is het zover ik heb mijn scriptie voor mijn cursus in Gouda klaar. Mijn praktische ik, wilde natuurlijk een onderwerp waar ik op mijn werk ook wat mee zou kunnen en dus heb ik een hele verhandeling geschreven over:

excuses voor de kwaliteit
Die kleine meid dat ben ik. Jong geleerd oud gedaan niet waar (met dank aan mijn moeder)? 

En of we in de kleuterklas handwerken:

we vingerhaken

vilten, hier om stenen heen

verven op textiel en borduren
 Nu nog de presentatie van het stuk en dan op naar de volgende opdracht.

Fijne week.

Groetjes Sandra

14 opmerkingen:

 1. Jouw kleuters hebben het getroffen!
  Wat heerlijk dat je scriptie af is, dat is toch altijd een heel werk...
  En wordt er in de andere groepen op jouw school ook nog gehandwerkt?

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel succes met je presentatie van je scriptie. Leuk onderwerp en heel belangrijk, want ik vind het zo jammer dat er op de meeste scholen geen of minder aandacht wordt geschonken aan handwerken of handenarbeid. Zelf heb ik daar altijd van genoten en vond het jammer dat er voor mijn kinderen weinig aandacht voor was.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk, een hele last van je schouders, denk ik. Jou kennende heb je er veel werk van gemaakt en tot in de puntjes verzorgd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk zeg! En wat Elizabeth al zegt: jouw kleuters boffen! Ik vind vooral dat vilten om een steen geweldig. Zacht om hard. Wat een prachtig idee.
  Ik wilde dat ik vroeger op school handwerken op een goede manier had gehad. Ik moest een poppenjurkje breien en heb daar geloof ik zes jaar over gedaan. nu nog steeds een tikkeltje gefrustreerd, hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd, weer een stap verder :) Succes met de presentatie, maar als het helemaal je ding is, dan komt dat ook wel goed. Fijn weekend alvast, groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw! Een heel karwei geklaard!
  Alvast succes met je presentatie. Houd je ons op de hoogte?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het zo gaaf dat je met de kleuters al handwerkt. Ik zeg maar zo: jong geleerd is oud gedaan. Je scriptie ziet er van de buitenkant heel verzorgd uit en dat zal ook voor de binnenkant gelden. Succes met de presentatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt leuk dat je al met die kleuters aan de gang gaat. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk handwerken met de kleuters. Je werkstuk ziet er van buiten al profi uit. Heel veel succes met de presentatie, komt vast goed! groetjes, Mariam

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi, gefeliciteerd! Het jaar is nog maar net begonnen en nu al een eerste mijlpaal. Succes met knutselen met de kleuters!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Knap van je om er een cursus van te maken, een heel werkje, maar het loont! Je knutselt echt leuke dingen met de kleuters, ik probeer mijn kleindochter ook een beetje warm te maken en hoop dat ze later ook creatief wordt!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Groetjes Sandra