vrijdag 9 augustus 2013

vakantieboek

Voor de vakantie werd ik, door een vriendin van mij, verrast met het Flow vakantieboek 2013. Vorig jaar had ik het 2012 exemplaar mee gehad op vakantie en mij daar heerlijk in uitgeleefd. Er stonden veel schrijf en foto-ideeën in en ik heb er een heel dagboek in bijgehouden. Dus ik blij dat ik nu weer zo'n fijn dagboek kon gaan bijhouden. Euh... dat bleek een beetje anders te zijn. Dit jaar was het thema plaatjes kijken, tuurlijk kon ik er nog wel wat in kwijt maar niet zoals ik had gehoopt. Sandra is Sandra niet als ze dan toch dat vakantieboek wil maken en dus sloopte ik (voor een deel) het Flowboek 2013 en maakte mijn eigen vakantieboek. 

Aan het werk in Zuid Frankrijk.


Als ik er in kijk, beleef ik weer een beetje de vakantie.

Mijn jongste vond het zo zielig voor mij dat hij wel een knuffel mee had en ik niet en dus nam hij, in het geheim, Basje mee. Schattig he? Nu had ik zelf Saartje toch nog gauw in de tas gepropt omdat ik nog een pop wilde maken en daar spullen voor mee had. Uiteindelijk had ik in Zuid Frankrijk twee poppen en daar moest ik natuurlijk even mee fotograferen. Zo'n locatie heb je niet elke dag, niet waar?Saar keek onderweg haar ogen uit.

En slapen in een echte grote mensen slaapzak dat wil toch elke kleine meid?
 Het ging veel te snel voorbij, dat vond zelfs Saar.


6 opmerkingen:

 1. Wat tof dat vakantie boek zeg ! Heel erg leuk gedaan . Zo hou je de herrinneringen levend , leuk .
  Je poppen blijf ik groot fan van meidje .. Heel erg mooi . Gezellig dat ze mee waren , dat leverde super foto's op . Ik heb weer genoten bij je !
  Fijne dag xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat Saar mee mocht. Zo heb je mooie foto`s.
  Dit zelf gemaakte boekje met reisverslag is toch veel leuker dan een gekochte?!

  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat lief van je jongste! Is ook nog eens heel gezellig voor Saar :-)
  Leuk zo'n boek, dat houdt de herinneringen levend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er gezellig uit je eigen vakantieboek!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Sandra, ik wil je wat vragen zou jij voor Indy precies zo'n popje als Saartje willen maken, uiteraard tegen betaling. Ik vind haar gezichtje zo lief, geen neusje en een klein mondje, dat wordt vast een lief vriendinnetje voor haar!!Hoor het wel van je en het heeft geen haast, Indy is nog klein;-))Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Groetjes Sandra