Pagina's

vrijdag 29 januari 2016

naar de haakschool

Gisteren ging ik met een vriendin naar de haakschool (oftewel naar Laura van Basic Lodge). We hadden allebei een andere onderwijsbehoefte, zoals dat tegenwoordig heet. Mijn vriendin is nog bezig de basisvaardigheden aan te leren en ging voor een tas van zpagettigaren en ik ben al toe aan iets meer verdieping en verrijking en ging voor tapestry. Het was weer een heerlijke avond.

van vriendin:


Dat ziet er toch al heel professioneel uit?


van mij:


Het is even weten hoe het moet en het koppie erbij houden om niet op de automatische piloot het oude vertrouwde te haken maar ik geloof dat ik dit nu ook zonder juf kan.


Fijne weekend.

Groetjes Sandra

12 opmerkingen:

  1. Wat gezellig dat jullie samen naar 'les' zijn geweest en wat knap van de 'juf' dat ze twee zo verschillende leerlingen allebei op weg kan helpen!
    Je vriendin heeft vast de smaak te pakken, haar tas begint al vorm te krijgen. Bij je tapestry duurt dat misschien wat langer, maar het resultaat mag er zijn!
    Groetjes weer

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Gezellig tafelkleedje ook :-)))

    BeantwoordenVerwijderen
  3. mooi resultaat en wat geeft het een voldoening als het lukt

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk zo samen en goed dat jullie ieder iets anders konden doen. Voor je vriendin wel zo prettig. Pas maar op met tapestry haken, straks ben jij ook besmet. Mijn tas schiet al lekker op.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk om dat samen te doen en toch allebei heel anders
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Haha, onderwijsbehoefte... Ik kan het woord buiten m'n werk om soms bijna niet aanhoren... Maar wat leuk dat jullie samen zo aan de slag gaan!
    Laat je vorderingen maar zien, zo leuk dat tapestry..!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je vriendin heeft de slag goed te pakken, zo te zien.
    Tsja, dat tapestry, het lonkt ook erg naar mij moet ik zeggen, maar eerst nog andere creaties maken, maar het duurt vast niet zo lang meer tot ik het ook wil leren ;-) Veel haakplezier en fijn weeekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk om zo samen met je vriendin bezig te zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat leuk om dat zo samen te doen met een vriendin. Veel plezier samen! XX Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wist zelfs niet dat dit bestond, hier in België vindt je geen haakschool volgens mij. Leuk dat jullie deze uitdaging aangaan.
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik zag u blog via andere blogster, zo gaat dat, ik volg blogjes die te maken hebben met haken,koken,fotografie en leuke momenten uit ons leven, ik kijk naar om terug te komen, groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik zag u blog via andere blogster, zo gaat dat, ik volg blogjes die te maken hebben met haken,koken,fotografie en leuke momenten uit ons leven, ik kijk naar om terug te komen, groetjes

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Groetjes Sandra