Pagina's

Privacy

Persoonsgegevens

Ook als blogger verzamel ik persoonsgegevens. Dit moet je als lezer weten, en hier zal ik uitleggen wat ik met die persoonsgegevens doe.
Ik kan de volgende persoonsgegevens van je nodig hebben:
Naam, e-mailadres, adres van je website, IP-adres.

Doel van het verzamelen van persoonsgegevens

Als je je inschrijft voor de e-mailmeldingen onderaan de pagina heb ik je naam en je e-mailadres nodig. Verder onthoudt mijn website wanneer je je hebt ingeschreven en zie ik wanneer je je eventueel weer hebt uitgeschreven.
Overigens verstuur ik geen nieuwsbrieven, mocht ik dat in de toekomst gaan doen dan kun je die pas ontvangen als je je hier apart voor aanmeldt.
Als je een reactie plaatst onder een van mijn blogs vul je je naam, je e-mailadres en eventueel je website in. Je e-mailadres wordt niet getoond op mijn website. Ikzelf gebruik die alleen als ik persoonlijk naar je wil reageren.
Verder onthoudt de website je IP-adres. Dit is nodig zodat ik gebruikers die mij bedreigen, spam sturen etc. kan blokkeren. 

Delen van persoonsgegevens

Mijn website heb ik aangemaakt via Blogger. Zij houden alle gegevens voor mij bij in statisitieken waarbij alleen ik de gegevens kan zien.

Bewaartermijn gegevens en waarom

Je reacties op mijn blog blijven staan tot jij of ik ze verwijder.

Cookies

Als je mijn website opent verschijnt er een balk, waarbij je wordt gewezen op het gebruik van cookies. Je kunt deze ook weigeren. 
Mijn website heb ik aangemaakt via Blogger, zij verzamelen ook de gegevens voor de statistieken van mijn blog.

Recht

De privacywetgeving brengt verschillende rechten met zich mee voor jullie als lezers.

Inzage, rectificatie of wissen

Je hebt recht op inzage van de gegevens die ik van je verzamel, je mag mij vragen om ze te rectificeren of om ze te wissen. Ik ben verplicht om dat te doen als je ernaar vraagt.

Bezwaar maken tegen verwerking

Je mag bezwaar maken tegen het verwerken van je persoonsgegevens

Recht op intrekken toestemming

Als je eerder toestemming hebt gegeven om je persoonsgegevens te gebruiken, kun je die toestemming alsnog intrekken zonder opgave van redenen.

Klagen bij Autoriteit Persoonsgegevens

Mocht het verwerken van de persoonsgegevens volgens jou niet op de juiste manier gaan, dan kun je altijd een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Meer weten?

Neem even contact met me op als je vragen hebt, dan komen we er samen uit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Groetjes Sandra