Pagina's

zondag 15 juli 2012

Heerlijk weekend

Afgelopen weekend ging ik met mijn oudste een nachtje uit logeren. Nu had ik net een verregende dag in de Linnaeushof overleefd maar dit beloofde ook niet veel goeds...Uiteindelijk bleek het vooral bij ons in Noord Holland zo erg te regenen, in Maarssen en omgeving, ons reisdoel, was het een stuk minder erg. We hadden een druk programma, het kind en ik. Dus eerst naar onze uitvalbasis van dit weekend; de gereserveerde bed and breakfast. Een prachtig huis aan de Vecht! Het was heerlijk, echt een aanrader.


huis aan de Vecht


Daarna naar Loosdrecht voor een workshop bij  Lieve Workshops. Patricia heeft in een verbouwde koeienstal een heerlijk atelier ingericht waar je van alles kunt doen. Wij gingen een tas oppimpen.

lekker roze
Zonder bril lukt het niet zo meer, zucht.


De volgende dag stond de Fleurig Huis & Tuin 2012 op landgoed De Haar in Haarzuilens als uitstapje geboekt. De dag begon zonnig en na een lekker ontbijt togen we volle goede moed die kant op. Als eerste strandden we bij Petra. Petra is ook een echte creabea.Kijk maar eens op haar blog (en webwinkeltje). Ze had nu allerlei spullen van Eline mee, ze heeft ook meegewerkt aan de boeken van Eline. Bij haar hebben we labels gemaakt.

Petra het was enig!

Verder hebben we nog allerlei leuke ideeën voor in huis gezien. Toen was onze energie en helaas ook het mooie weer op. Met een theedoos, windlicht maar vooral een fijne herinnering gingen we weer huiswaarts.

1 opmerking:

 1. Wat heerlijk een weekendje weg!
  En dan allemaal van die gezellige dingen doen!
  Nou, jou weekend is welbesteed!
  Hier is het momenteel even droog tussen de buien door!
  Voor morgen beloven ze een iets betere dag!
  Nou, we zien wel!

  Liefs, Juliëtte

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Groetjes Sandra