Pagina's

woensdag 26 september 2012

streepjes shirt

Geïnspireerd door Janina van elke dag zaterdag was ik vol goede moed begonnen aan een shirt voor mijzelf. Het patroon van Janina vond ik erg leuk maar de bewuste Knip was niet te krijgen in de bieb. Geen nood, ik vond al snel een ander leuk patroon (Knip mei 2011). Ik had nog een lapje liggen dus die kon mooi voor dit experiment gebruikt worden. Nu bleek ik meer stof nodig te hebben dan de lap groot was maar waar een wil is, is een weg niet waar? En dus lukte het mij, met een extra naadje uit het zicht, om toch het patroon goed uit te knippen. Naaien ging zowaar zonder noemenswaardige obstakels en het paste ook in een keer.

Alleen begin ik mij wel af te vragen of die horizontale streepjes mij zo flatteren. Ik ben in ieder geval tot de conclusie gekomen dat een paar kilo minder wellicht beter is. En het shirt vind ik een beetje aan de korte kant. Het is keurig volgens patroon maar een paar streepjes meer was, volgens mij, mooier geweest. Maar meer streepjes en minder kilo's of niet, ik doe hem morgen toch lekker aan. Gewoon omdat ik daar zin in heb!

3 opmerkingen:

 1. Wat een,eik truitje, helemaal goed gelukt hoor! En dit is ook een leuk patroon, staat je prima! En ga je er nog meer maken?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk truitje heb je gemaakt staat je goed, Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, je kan het hebben hoor!!
  Leuk truitje!!

  Liefs, Juliëtte

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Groetjes Sandra