zaterdag 9 mei 2015

Beetje van dit, beetje van dat

De meivakantie zit er bijna op. Ik had stapels plannen maar daar is weinig van terecht gekomen toch heb ik van alles gedaan en had ik een heerlijke vakantie.


Ik haakte een dagje met mijn moeder, woei weg in Callantsoog, naaide met een collega, at een taartje in theetuin de Libel en sloeg een balletje in Wervershoof. Dat laatste was nog niet zo eenvoudig. Ik had nog nooit gegolfd en heb mogen constateren dat ik geen natuurtalent ben maar het was wel enig om een keer te doen. Ondertussen probeerde Misty het stapelbed uit en woonde ze anti-kraak in ons poppenhuis.


Ik haakte een opkikker, maakte mijn zwaantje af, naaide twee voorjaarskussenhoezen en versierde twee glazenpotjes (afgekeken bij Lien). Toen was de woonkamer aan de beurt. Even wat kleur om lucht te geven aan mijn voorjaarskriebels. 

Nu weer voorbereidingen treffen voor de komende werkweken.

Fijn weekend nog.

Groetjes Sandra

15 opmerkingen:

 1. Wat zijn je potjes leuk geworden Sandra! Is mooie verf he? En leuk dat je binnenkort op een markt gaat staan, ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er uit als een goedbestede, fijne vakantie! Geniet nog van je laatste vrije dagen voordat de werkweek weer begint.

  lieve groet,
  Betsy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit klinkt allemaal als een hele geslaagde vakantie. Lekker leuke dingen gedaan om de accu weer op te laden.
  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De kraker in het poppenhuis, geweldig en ja Callantsoog is tof hè?
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En je was nog bij Haakjuffie op bezoek geweest ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijke, creatieve vakantie. Soms heb je van die dagen, dat er een hoge productie is, ook bij jou zo te zien. Heb je mijn 'mail' inmiddels ontvangen en gelezen? Onze meiden hebben nog een extra weekje vakantie, dus er zal komende week ook nog wel wat geknutseld worden.

  Groeten va de andere kant

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Toch nog veel gedaan in je vakantie. En zo leuk !!!!
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijke vakantie dus Sandra, ik moest vooral lachen om Misty die allerlei slaapplekken uittest!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ha, dat was dus een heerlijke vakantie voor jou :-) Maar goed dat je foto's hebt gemaakt, want helaas zit je zo weer in het dagelijks ritme en ben je al die leuke dingen snel weer vergeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ha, die malle poes.... Ze past er maar net in!
  Als je voor de vakantie staat, denk je zeeën van tijd te hebben, maar de werkelijkheid is anders. De tijd glipt zomaar tussen je vingers door. Maar toch heb je veel leuke dingen gedaan! En het gaat om de kwaliteit hè, niet om de kwantiteit...
  Leuke fotocollage, Sandra!

  Grtjs, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat ziet eruit als een heerlijke vakantie! Werkse maar weer! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Meestal is het zo, een mens heeft vakantie, maakt heel veel plannen, maar helaas komt er dikwijls niet veel van terecht. Maar jij hebt toch nog hele leuke dingen gedaan, de rest hou je maar voor de volgende vakantie.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. I don’t know how should I give you thanks! I am totally stunned by your article. You saved my time. Thanks a million for sharing this article.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Groetjes Sandra