Deze soep is ook alweer van even geleden. Het was nog midden in de thuislesgeefdagen. Ik had van de erwtensoep een halve knolselderij over en voor de lunch maakte ik daar deze eenvoudige knolselderijsoep van.
Erbij at ik toast (van bruin brood) met avocado.
De soep is tamelijk stevig en vond ik lekker toen ik hem net gekookt had. Ik weet niet of ik hem opgewarmd nog lekker zou vinden. Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden met knolselderij en die wil ik ook nog wel eens uitproberen.
Fijn weekend.
Groetjes Sandra
Lekker hoor, knolseldrij. In een stamppot, onder de grill, in een salade...
BeantwoordenVerwijderenDeze reactie is verwijderd door de auteur.
BeantwoordenVerwijderenZiet er heerlijk uit. En leuk ook met je blauwe ruitjes!
BeantwoordenVerwijderenBijzonder ik kook er de erwtensoep van
BeantwoordenVerwijderenDat lijkt me wel een winters soepje!
BeantwoordenVerwijderenLijkt me een lekker soepje.
BeantwoordenVerwijderenKnolselderij....het is niet mijn favoriet, maar je toast met avocado vind ik er wel lekker uit zien!
BeantwoordenVerwijderenO ja, knolselderij soep, daar zijn we hier dol op.
BeantwoordenVerwijderenWij eten er vaak stokbrood met gorgonzola bij, mmmm !
Een stevig soepje is heerlijk in de winter. En volgens mij is knolselderij nog gezond ook!
BeantwoordenVerwijderen