Elke zaterdag is het tijd om een zuurdesem brood voor te bereiden zodat het zondag in de oven kan.
Eerst de starter voeren en als die genoeg gegroeid is kan de hele mikmak tot een deeg gevormd worden.
Laatste stap is in het rijsmandje en in de koelkast een nachtje rijzen.
Groetjes Sandra
Lekker hoor en dat ruikt zo lekker in je huis
BeantwoordenVerwijderenWat een huiselijke gezelligheid, het zal heerlijk gaan ruiken bij Saar thuis.
BeantwoordenVerwijderenDat gaat vast heerlijk smaken!
BeantwoordenVerwijderenVoordat ik met blogpauze ging, zag ik al het brood op je blog. Komt het brood van vandaag daar uit voort? Gaat het zo lang mee?
BeantwoordenVerwijderenNee niet van die keer. Maar deze die ik nu heb, gaat ook al een paar maanden mee.
VerwijderenOhhh aar dit gaat een verrukkelijk broodje worden, ruik
BeantwoordenVerwijderenbijna de geur van het bakken.
Dat ziet er lekker uit!!
BeantwoordenVerwijderen