Pagina's

dinsdag 17 oktober 2023

brood bakken

Elke zaterdag is het tijd om een zuurdesem brood voor te bereiden zodat het zondag in de oven kan. 


Eerst de starter voeren en als die genoeg gegroeid is kan de hele mikmak tot een deeg gevormd worden.



Laatste stap is in het rijsmandje en in de koelkast een nachtje rijzen.


Groetjes Sandra

7 opmerkingen:

  1. Lekker hoor en dat ruikt zo lekker in je huis

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een huiselijke gezelligheid, het zal heerlijk gaan ruiken bij Saar thuis.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Voordat ik met blogpauze ging, zag ik al het brood op je blog. Komt het brood van vandaag daar uit voort? Gaat het zo lang mee?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee niet van die keer. Maar deze die ik nu heb, gaat ook al een paar maanden mee.

      Verwijderen
  4. Ohhh aar dit gaat een verrukkelijk broodje worden, ruik
    bijna de geur van het bakken.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Groetjes Sandra