Pagina's

vrijdag 8 februari 2013

Friendship swap

Nee Juultje even wachten tot het schortje klaar is. Niet zo ongeduldig. Valentijnsdag is bijna maar we gaan het heus wel redden.
De slofjes zijn inmiddels ook klaar. Nog even een knoopje aanzetten en Juultje kan ze aan.


Apetrots showt  ze hier haar slofjes. Nu is ze bijna klaar om op reis te gaan naar Gaby. Ze kan haast niet wachten om al haar knuffeltjes te geven. Ze is tenslotte een knuffelpopje.


Maar eerst nog even het vestje laten drogen. Het is winter dus we gaan niet zonder warm vest naar buiten. En ze moet van de ene kant van Nederland naar de andere kant dus zit ze lange tijd in een tochtige vrachtwagen of koude trein.Kijk nu is ze helemaal reisklaar. Haartjes netjes in vlechtjes, schoentjes aan en vestje recht. Dag lieve Juul, veel plezier bij Gaby. En denk eraan door vriendschap wordt vreugde verdubbeld en verdriet gedeeld.

6 opmerkingen:

 1. oooh..ik ben fliefd, wat een popje <3

  groetjes Anna.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O, wat een snoes, wat knap van jou dat kan ik nu echt niet, zulke mooie popjes maken,fijn weekend,liefs Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schatje! Dat vestje staat haar super!

  Liefs, Juliëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve♥ Sandra..♥
  Inmiddels is Juultje♥ hier aangekomen vermoeiend zo'n lang reisje voor haar♥..;))
  Ik dank je van ♫♥HARTE♥♫ Sandra♥ zó Mooi♥ en met zóveel Liefde♥ gemaakt♥ ze word hier véél geknuffeld♥ en heeft het naar haar♥ zin♫bij ons ..binnenkort op mijn Blog post♥ te lezen(als het lukt met dit toverkasje.:(..die heeft nu erge kuren) ..wens je een hele fijne♥ dag en week heel véél Liefs♥ van ons♥♥ Gaby en Knuf van Juultje..♥

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Groetjes Sandra