De titel doet waarschijnlijk vermoeden dat ik het nu ga hebben over een hippe vent maar dat is niet zo. Herman is in mijn geval een vriendschapsbrood. Door Herman 10 dagen lang te vertroetelen en eten te geven, maak je een starter om een heerlijk(e) brood/cake te maken. Na die 10 dagen kun je het deeg in vieren delen. Het idee is dat je delen weggeeft en van een deel zelf een cake/brood bakt.
Saar ging ook aan de slag met een deel van Herman.
Volgens mij willen ze graag proeven.
Mmm, lekkuurr!
Hier het recept van Herman.
Groetjes Sandra
Ja, ik herkende het meteen... Jaren geleden, misschien wel bijna 40 jaar kreeg ik het recept van mijn schoonzus en hebben we het ook een tijdje gedaan.
BeantwoordenVerwijderenLeuk dat Saar het ook ontdekt heeft, of heeft ze het van jou gekregen?
Ziet er goed uit!
BeantwoordenVerwijderenEn wat gezellig bij de dames zo samen op de bank met de lekkere cake.
ja daar heb ik vaker van gehoord , wat blijft dat huisje van Saar toch leuk en zo compleet waar haal je al die attributen toch vandaan
BeantwoordenVerwijderenWat leuk dat Herman weer 'in' is; net als Elizabeth herken ik het van 'lang' geleden.
BeantwoordenVerwijderenGeweldig dat Saar een echte tulbandvorm heeft, het bakken was vast een delicaat werkje 😉
Dat ziet er lekker uit!
BeantwoordenVerwijderenGeniet maar van die Herman, echt een lekker ding ;-)
BeantwoordenVerwijderenJáren geleden deed ik dat ook eens, misschien nog maar eens beginnen !
BeantwoordenVerwijderenLeuk en lekker een Herman, je brengt me op een idee :)
BeantwoordenVerwijderenGezellig dat Saar ook met je meedoet, ja die houdt ook van zulk soort dingen :)
Groetjes Anita
Oh dit is zo leuk! Doet me denken aan ons keukentje vroeger...
BeantwoordenVerwijderenNog nooit van gehoord. Maar wat leuk is dat. En Saar ging ook aan de slag.
BeantwoordenVerwijderenWat is het gezellig in dat keukentje bij haar. En zo te zien was de cake heerlijk.
Wat leuk zoiets was er 30-40tig jaar geleden ook al.
BeantwoordenVerwijderenMooi dat Saar er ook mee bezig was.