Pagina's

zondag 19 augustus 2012

warm

Is het bij jullie ook zo warm? Bij ons is het al om te stikken en dan woon ik nog in een kustprovincie waar het doorgaans iets koeler is. Dus voor iedereen die oostelijker woont, ik heb medelijden met jullie.

Wij hadden een tamelijk druk programma vandaag en dat op zo'n warme dag. Dus na een verjaardag en aansluitend een autorit van een uur om onze lievelings tante naar de camping te brengen, vonden we dat wij wel een duik in de zee verdiend hadden.
Dat liep een beetje anders....

We zaten net en manlief had met de kinderen een eerste verkennende duik genomen toen de zon verdween. Een enorme wolk met in de verte regen maakte het ineens een stuk donkerder.


Wat zullen we doen... blijven of gaan. Een bliksemflits deed het besluit versnellen en daar gingen we met zo ongeveer iedereen op het strand.


Uiteindelijk vielen er tien druppels en rommelde het één keer en viel het dus allemaal reuze mee.
Het was daarmee echter wel ons eerste bliksembezoekje aan het strand.

2 opmerkingen:

  1. Hoi Sandra het is hier in het oosten best warm, lijkt me heerlijk om aan de kust te wonen, gelukkig zeggen ze dat het morgen minder warm word en aan de andere kant, zo drogen we wel lekker op :-D na al die regenachtige maanden. Ik had niet door dat je me al een tijdje volgde, ik jou nu ook. Fijne week Groetjes Esther.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Groetjes Sandra